BØRNENES BILDAG I ZOO

26.08.2016 21:00 ZOO KBH , Frederiksberg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

BØRNENES BILDAG I ZOO - En aften i Københavns ZOO med fokus på dyr og biler i børnehøjde

Bil Magasinet fejrer sin 25-års fødselsdag til Børnenes Bildag i ZOO
For første gang nogensinde fylder vi KBH ZOO med en masse lækre biler som hele familien kan se og røre. Du kan også møde Bil Magasinets redaktion til en snak om hestekræfter.

KOM OG VÆR’ MED! Tag familien under armen og kom og oplev nogle magiske, stemningsfyldte og fuldstændig unikke timer i selskab med fascinerende og eksotiske dyr fra hele verden.

Se med, når ZOOs dyrepassere aktiverer et væld af fascinerende dyr og hør spændende og sjove historier om dyrene og deres liv i ZOO.

Kl. 18.00 Aftenen starter
Kl. 18:15 Isbjørnene fodres
Kl. 19:00 Søløverne trænes
Kl. 19:30 Savanne-dyrene fodres
Kl. 20:00 Tigerne fodres
Kl. 20:30 De australske dyr fodres
 
Der vil være sjove konkurrencer med fede præmier – gå fx på jagt efter Toyota Hybrid logoer og deltag i konkurrencen om en tur for hele familien til Legoland og en Toyota Hybrid til at køre frem og tilbage i.
 
Nissan vil vise verdens mest solgte elbil, og fortælle om hvordan elbiler i fremtiden kan hjælpe dyr og mennesker ved at spare på Co2.
Der vil være slush ice til børnene, lavet på strøm fra en elbil, og en lille film om en isbjørn, der takker en mand for at køre i elbil.
 
Udvalgte kiosker og Zoobutikken holder særligt åbent. Her er det muligt at købe mad og drikke, som kan nydes på en af de udendørs spisepladser.