POWERWEEKEND forår 2017

17.03.2017 kl. 15:00 Comwell Sport Rebild Bakker, Skørping
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Glæd dig til I FORM og Aktiv Trænings forårs Powerweekend d. 17 - 19 marts 2017

Få pulsen op i Danmarks skønneste bakkelandskab. Udfordringer til dine muskler. Masser af inspiration og lærdom fra et par af landets mest kompetente kost- og træningseksperter. Og dertil sund mad, når den er lækrest – samt ikke mindst godt selskab og alverdens muligheder for forkælelse og sjove udfordringer. Det hele samlet ét sted.

INFORMATION OM OPHOLDET 

Opholdet betales over to rater. De 845,- pr. person du betaler nu er depositum i forbindelse med opholdet. Det resterende beløb på 1350,- pr. person ved et dobbeltværelse eller 1.600 kr. (Inkl. 250 ,-  i enkeltværelses gebyr) betales ved afrejse fra Comwell Sport. 

Samlet pris pr. person 2195,- i dobbeltværelse og 2.445.- kr. i enkeltværelse. 

Mød vores to eksperter til powerweekenden

Martin Kreutzer og Anna Virenhem glæder sig til at give dig et energikick 

Powerweekendens instruktører:

Martin Kreutzer

Trænings- og ernæringsekspert med mange års tilknytning til både iFORM og Aktiv Træning. Med uddannelser og solid erfaring inden for både kost og træning er Martins styrker åbenlyse: Han kan forene det bedste fra begge verdener i succesfulde helheds-programmer og har hjulpet hundredevis af klienter til et sundere, bedre og lettere liv - og til bedre sportslige præstationer. Martin har forfattet flere bøger om motion, kost, sundhed og vægttab og holder et væld af foredrag.

Anna Virenhem

Anna Virenhem har gennem de sidste 15 år arbejdet med det formål at hjælpe danskere til en sundere og bedre livsstil. Hun er uddannet personligtræner, coach og kostvejleder og underviser i alt fra TRX, kettelbell, funktionelletyrktimer til yoga og pilates. Og brænder for at motivere til at bruge sin krop på bedste mulige måde. 

De sidste år har hun også arbejdet med at forbedre sundheden ude på arbejdspladsen, bla i rigspolitiets idrætsforening. 

Anna har de sidste 10 år været med til iFORMS læser tur til Club La Santa og har udviklet en lang række trænings DVD'er.

Du kan læse meget mere om POWERWEEKENDEN på IFORM ved at klikke HER 

SPØRGSMÅL OG SVAR

Hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker kan du skrive på annette.weisdorf@iform.dk