POWERWEEKEND efterår 2018

21.09.2018 15:00 - 23.09.2018 12:00 Comwell Sport Rebild Bakker, Skørping
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Glæd dig til efterårets Powerweekend d. 21. - 23. september 2018, med I FORM og Aktiv Træning.

Få pulsen op i Danmarks skønneste bakkelandskab. Udfordringer til dine muskler. Masser af inspiration og lærdom fra et par af landets mest kompetente kost- og træningseksperter. Og dertil sund mad, når den er lækrest – samt ikke mindst godt selskab og alverdens muligheder for forkælelse og sjove udfordringer. Det hele samlet ét sted.

INFORMATION OM OPHOLDET 

Opholdet betales over to rater. De 845,- pr. person du betaler nu, er depositum i forbindelse med opholdet. Det resterende beløb på 1550,- pr. person ved et dobbeltværelse eller 1.800 kr. (Inkl. 250 ,-  i enkeltværelses gebyr) betales ved afrejse fra Comwell Sport. 

Samlet pris pr. person 2395,- i dobbeltværelse og 2.645.- kr. i enkeltværelse. 

Prisen inkluderer træning, foredrag, forplejning og overnatning. Du skal blot betale for de drikkevarer du drikker til måltiderne. 

Mød vores to eksperter til powerweekenden*

Martin Kreutzer og Lena Vorgaard glæder sig til at give dig et energikick 

Powerweekendens instruktører:

Martin Kreutzer

Trænings- og ernæringsekspert med mange års tilknytning til både iFORM og Aktiv Træning. Med uddannelser og solid erfaring inden for både kost og træning er Martins styrker åbenlyse: Han kan forene det bedste fra begge verdener i succesfulde helheds-programmer og har hjulpet hundredevis af klienter til et sundere, bedre og lettere liv - og til bedre sportslige præstationer. Martin har forfattet flere bøger om motion, kost, sundhed og vægttab og holder et væld af foredrag.

Lena Vorgaard

Lena har altid været aktiv, som tidligere konkurrence svømmer, ekstremløb, snowboard, udendørs funktionel træning, Cross Fit, TRX, Kajak, overlevelsesture i bjergene, triathlon, yoga, pilates og meditation.

Træning handler om, at få det bedste ud af kroppens muligheder så vi kan få det bedste ud af livet.

Som personlig træner arbejder Lena fokuseret på, at du opnår det bedste resultat ud af din træning på en sjov og anderledes måde.

 

Du kan læse meget mere om POWERWEEKENDEN på IFORM ved at klikke HER 

SPØRGSMÅL OG SVAR

Hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker kan du skrive på annette.weisdorf@iform.dk

* Der tages forbehold for ændringer i programmet og trænerstaben